3 740 SEK2 995 SEK
5 490 SEK4 395 SEK
4 365 SEK3 495 SEK
6 990 SEK5 945 SEK
29 165 SEK24 795 SEK
25 050 SEK21 295 SEK
6 990 SEK5 945 SEK

Butiksutrustning

Vi på butiksutrustning erbjuder maskiner för alla livsmedelsbutiker

Butiksutrustning.net saluför butiksmaskiner för livsmedelsbranschen. Här finner du ett stort urval av kylenheter som väggkylar och exponeringskylar, frysdiskar och ismaskiner, drickakylar, fristående kylmontrar eller kylmontrar för placering på bordsenheter. Vi för också kylmontrar för specialändamål, som t ex. choklad.

Väggkylar och exponeringsdiskar med kyla i olika storlekar och bredder är viktiga för att väcka kundernas intresse. Rostfritt stål eller vitt är standardfärger, men exponeringsdiskar i olika färger kan beställas efter önskemål. Likaså kan väggkylar beställas i olika färger för att matcha övrig butiksinredning.

Utbudet av kyl- och frysenheter med lågenergi blir allt större och rekommenderas av flera skäl. Den än så länge något större investeringskostnaden tjänas in på några få år genom minskade utgifter för el, vilket gynnar både verksamhetsresultatet och miljön. Räkna därför på livscykelkostnaden (inköpskostnad, energiåtgång, service) innan du köper ny kylutrystning till butiken.

Se också vårt utbud av butiksutrustning för fågel- och kötthantering, som köttkvarnar och köttsågar, och skärmaskiner för charkdisken. Parmesankvarnen kompletterar ostdisken.

I kategoriförteckningen för butiksmaskiner till vänster på sidan, hittar du ytterligare kategorier för butiksutrustning, också för värme, t ex. kycklinggrillar och värmedisplayer. Värmedisplayer för varm mat är perfekta vid försäljning av färdiga rätter, t ex. grillad kyckling, grillade revben o dy. med tillagning i butiken. Kycklinggrillarna från tyska Neumaerker finns i olika storlekar, från små för 6‒8 stycken, upp till en kapacitet för 60 kycklingar samtidigt. En bra idé är kycklinggrillen byggd som en monter, så att kunderna i butiken ser hela grillningsförloppet och känner den förföriska doften ‒ ett fint försäljningsknep.

Vi säljer butiksutrustning av välrenommerade varumärken, t ex. kylenheter av hög kvalitet från finska Porkka, liksom alla typer av kyl- och frysenheter från danska Tefcold och en av Europas största leverantörer inom området, Mastro i Tyskland. Likaledes tyska Neumaerker borgar för gedigna produkter inom både värme och kyla, exempelvis värmevitriner och kylmontrar. Skärmaskiner från Berkel väljer du när det du vill ha den allra högsta kvaliteten

Butiksutrustning har ett brett sortiment av professionella butiksmaskiner och olika tillbehör för livsmedelsbutiker, utvalt med utgångspunkt i hög kvalitet som ska tåla daglig, intensiv användning. Här kan du välja etablerade kvalitetsprodukter/-serier som kan kompletteras, vilket på sikt ger bättre ekonomi.

Butiksutrustning.net har en bra prisbild och du gör dina beställningar i lugn och ro när du har tid, dygnet runt, 7/24. Butiksutrustningen levereras sedan direkt till butikens adress.

Det världsomspännande måttsystemet Gastronorm används i används i den butiksutrustning vi saluför, för samstämmighet mellan olika sorters utrustning. Dels kompletterar GN-kantiner varandra, dels tillverkas olika maskiner för butik och kök för att passa dessa mått.

Butiksutrustning.net uppfyller alla EU:s förordningar gällande material och produkter av plast som är avsedda att komma i kontakt med livsmedel. Det innebär att där plastdetaljer finns med, är de kontrollerade och godkända enligt EU:s livsmedelsmyndighet (European Food Safety Authority, EFSA) väl testade kriterier.

Butiksutrustning.net drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.